Enjoy our events!

Sponsoren

 

J.E.L. weet als geen ander wat sponsoren voor een stichting betekenen. Zonder sponsoren kan J.E.L. niet bestaan en daarom is J.E.L. zijn sponsoren erg dankbaar. Dat is de reden dat wij op deze pagina al onze sponsoren in de spotlight zetten. Heeft u ook interesse om J.E.L. te sponsoren? Neem dan een kijkje bij donateur worden?


 

Wapen van Langweer

In het Wapen van Langweer voelt menig mens zich op zijn gemak, zowel voor een tapje als een hapje. Kom ons eens bezoeken en geniet van de ontspanning en de spanning die al vele hebben ervaren. Wapen van Langweer is bijna een must om langs te gaan, niet langs het Wapen geweest is niet in Langweer geweest.

Bezoek de website


 

Cafetaria – Ijssalon ’t Hoekje

De cafetaria van Langweer, kom eens langs en geniet ervan.

Lekker îte is lekker genietsje.

Bezoek de website


 

Administratiekantoor Brinksma

Administratiekantoor Brinksma is sinds 1976 een begrip in Langweer e.o. voor het MKB en particulieren.

Werkzaamheden waarmee zij u van dienst kunnen zijn:

 • Verzorgen aangifte inkomstenbelasting (ook voor particulieren)
 • Verzorgen aangifte omzetbelasting
 • Inboeken financiële administratie
 • Verzorgen jaarrekening bedrijven
 • Verzorgen aangifte vennootschapsbelasting
 • Verzorgen salarisadministratie
 • Financieringsaanvragen
 • Ondernemingsplannen
 • Bedrijfsovernames
 • Werkzaamheden voor vereniging van eigenaren
 • Ondersteuning voor startende ondernemers

Bezoek de website


 

Slagerij Dol

In onze slagerij vindt u een keur aan lekkernijen die uw verblijf in ons dorp een stuk gemakkelijker maken. In de eetwinkel kunt u kiezen uit een breed assortiment maaltijden, spareribs, kippen, belegde broodjes en nog veel meer om lekker warm of koud mee te nemen.

Bezoek de website


 

Hunia’s Drukkerij

Het bedrijf wordt gerund door Jeroen Kemker en Henk Hunia, kleinzoons van Bouke en Hendrik. Een hecht tweemanschap, dat op een bijzonder prettige wijze samenwerkt. Elk van de firmanten heeft zijn specialiteit. Er staat op dit moment een Heidelberg-Speedmaster twee kleurenpers in het bedrijf. Het moderne zetsysteem (alles Apple), ontwikkel-units, een automatisch gestuurde snijmachine en meerdere machines voor afwerking van drukwerk, zorgen er voor dat in Hunia’s Drukkerij een goed product wordt vervaardigd.

Bezoek de website


 

Kramer AV

Kramer AV levert bijna alles op het gebied van beeld, licht en geluid. Kramer AV is werkzaam in Friesland, Groningen, Drenthe, tot Utrecht, Amsterdam kortom heel Nederland.

Tevens verzorgt Kramer AV ook het licht en geluid + technische ondersteuning van bands en DJ’s. Ook kunt U bij ons terecht voor een beurs stand of een drive in show zoals: bruiloft, après ski, school feest, 80s & 90s, bedrijfsfeest of gewoon een eigen show naar wens.Onze zeer professionele ervaren dj`s zullen van elk feest een knallende show maken!

Bezoek de website


 

 

 

 

volgende evenement